Selamat datang

Tentang diriku..

Nama diberi Nur wahidah Bt Burhanudin. Anak sulung dari 3 orang adik beradik. Tapi adik yang tengah meninggal sebab jangkitan paru paru.( rindunyer kat adik hafizah ) Al-fatihah. Jadi wahidah ada sorang je lah adik yaitu adik laki.

Hokey wahidah asal Penang..kihkih. Sekolah rendah dan membesar di alam remaja di penang..ceeewahhh anak mami gituuu. Selepas UPSR wahidah sekolah di pondok nama sekolah tu Maahad Tarbiah Islamiah,Derang,Pokok sena,Kedah. Sekolah nie jugak dikenali Pondok Ustaz Niamat.

Selepas kahwin wahidah tinggal di Selangor. Haaa lama kan ? Dah masuk 10 tahun dah. Dah boleh saya orang Selangor,haa gituuuu.

Wahidah nie selepas kahwin baru la berjinak dengan benda sosial dan bisness online.

Produk pertama wahidah jual beg tangan tapi suami yang handle. Hahha lepas tu join Shaklee,pastu jual minyak kelapa dara,cadar patchwork,MissLuna dan akhir sekali Balm baby Tasneem Naturel. Nanti di entri seterusnya wahidah cerita ye ape yang wahidah dapat dari mula wahidah join Taeneem Naturel. Aitt macam banyak pulak wahidah jual

Ok lah nanti kita jumpa di episod lain pulak ye. Babai

Subscribe so you don’t miss a post
Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

0
Your Cart