Selamat datang

All Posts By wahidah

Tentang diriku..

Nama diberi Nur wahidah Bt Burhanudin. Anak sulung dari 3 orang adik beradik. Tapi adik yang tengah meninggal sebab jangkitan paru paru.( rindunyer kat adik hafizah ) Al-fatihah. Jadi wahidah ada sorang je lah adik yaitu adik laki.

Hokey wahidah asal Penang..kihkih. Sekolah rendah dan membesar di alam remaja di penang..ceeewahhh anak mami gituuu. Selepas UPSR wahidah sekolah di pondok nama sekolah tu Maahad Tarbiah Islamiah,Derang,Pokok sena,Kedah. Sekolah nie jugak dikenali Pondok Ustaz Niamat.

Selepas kahwin wahidah tinggal di Selangor. Haaa lama kan ? Dah masuk 10 tahun dah. Dah boleh saya orang Selangor,haa gituuuu.

Wahidah nie selepas kahwin baru la berjinak dengan benda sosial dan bisness online.

Produk pertama wahidah jual beg tangan tapi suami yang handle. Hahha lepas tu join Shaklee,pastu jual minyak kelapa dara,cadar patchwork,MissLuna dan akhir sekali Balm baby Tasneem Naturel. Nanti di entri seterusnya wahidah cerita ye ape yang wahidah dapat dari mula wahidah join Taeneem Naturel. Aitt macam banyak pulak wahidah jual

Ok lah nanti kita jumpa di episod lain pulak ye. Babai

Share

Balm Tasneem Naturel

Apa Itu Balm Tasneem Naturel?

Balm Tasneem Naturel adalah balm yang sesuai digunakan untuk semua peringkat umur bermula dari bayi, kanak kanak dan orang dewasa. Balm ini berasaskan minyak pati tumbuhan atau ‘essential oils’. Antara essential oils yang digunakan dalam balm Tasneem Naturel ialah Lavender, Marjoram, Bergamot, Tea Tree, Fennel, Geranium. Balm Tasneem Naturel adalah 100% semulajadi dan bebas dari PARABEN, SLS, SLE dan bahan kimia serta mendapat kelulusan dari KKM dan ianya selamat digunakan bagi menyelesaikan masalah yang seringkali dihidapi oleh anak anak anda.

5 Jenis Balm Tasneem Naturel

1) CF-Rub ( melegakan selsema, batuk, mencairkan kahak)
2) T-Rub (membantu melegakan perut, sembelit, perut kembung)
3) Sleep Time ( membantu anak tidur lena)
4) Calm Time ( meredakan anak meragam, stress, tekanan)
5) Skeenz (membantu masalah kulit)

No KKM Balm Tasneem Naturel

1) CF-Rub (NOT171105678K)
2) T-Rub (NOT171105651K)
3) Sleep Time (NOT170403429K)
4) Calm Time (NOT170401988K)
5) Skeenz (NOT180405139K)

Share

Jom Jadi Ejen Tasneem

#agentwanted #agentneeded

Dah botak kepala fikir nak cari #sideincome?
Seronok kan kalau dapat tolong suami cari extra income 😘

Meh join #tasneemnaturel. .

❤ Free coaching.
❤ Takpayah pos/simpan stok, HQ yg pos you.
❤ Reward dan bonus yg menarik.
❤ Marketing tools disediakan
❤ Yuran berpatutan .

Boleh je search mana² #tasneemnaturelagent, korang sign up je bawah dorang atau wasap sepantas kilat

Wasap teruih tau, risau kami terlepas pandang kalau uolls komen dm .

Eh, jangan lupa TAG and SHARE ke kawan² awak tau!

agentwanted #agentneeded

Share

Set Tasneem

APAKAH KELEBIHAN BALM TASNEEM NATUREL?

1. Setiap balm ada spesifik masalah yang difokuskan dan resepi balm ada terdapat 7-9 jenis essential oil untuk menyelesaikan masalah yang dinyatakan.
2. Bahan yang digunakan terbukti keberkesanannya untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi.
3. Ada KKM.
4. Dikilangkan di Kilang bertaraf KKM dan Halal.

Di dalam sale ini kami menyediakan 6 set pilihan untuk anda semua, iaitu

Set Sweet Dream – untuk masalah bayi sukar untuk tidur.
Set Newborn Budget – Untuk bayi yang baru lahir.
Set Healthy Baby – Untuk lengkap untuk keluarga
Set Travel-yay – Set untuk mengembara
Set Nyamuk-Go-Away – untuk persediaan balik kampung yang banyak nyamuk.
Set Happy Family – Set lengkap untuk kegunaan satu family.

Anda boleh melihat semua testimoni kami nih –>testimoni

Share

0
Your Cart